Плови патка преко Саве
Носи писмо наврх главе
У том писму пише:

"Poštovani prijatelji,

Juče se desio još jedan sraman i uvredljiv potez rukovodstva JOB. Članovi Veća JOB Nela Papić, Sonja Levi i Katarina Gadol održali su sastanak sa većinom zaposlenih u JOB. Tema sastanka je bila trenuntna situacija u JOB. Na kraju sastanka zahtevali su od zaposlenih da potpišu "Izjavu o lojalnosti rukovodstvu JOB" kao i da podržavaju dosadašnje tzv. "Ogromne uspehe". Ovim činom sadašnje rukovodstvo JOB na čelu sa predsednikom Danilom Medićem uvodi stranački način poslovanja u našoj opštini, što i ne čudi obzirom da u samim rukovodećim strukturama JOB-a imamo više lica koja su bila po različitim političkim partijama.
Ovim činom zaposleni su jako preplašeni da ne ostanu bez posla, jer su im dame koje su vodile sastanak napomenule da bi bilo vrlo poželjno da potpišu ponuđenu izjavu. Pored ovog vida pritiska, treba imati u vidu da poslednjih meseci plate kasne najmanje pola meseca.

Definitivno je da ovakvim potezom, rukovodstvo JOB, koje je napravilo katastrofalnu situaciju u celoj Jevrejskoj zajednici u Srbiji, totalno gubi tlo pod nogama i da ih je uhvatila panika. Još je opasnije što pored toga što je od JOB već napravljena firma, sada pokušavaju da naprave i političku partiju..."

Друже Стаљине ми ти
Се кунемо ми ти се кунемо
Да са твога пута не скренемо
Пута не скренемо