Odgovor poslat 30.oktobra, koji nije objavljen, na

Dopis KAMARILA I MEDIĆ koji nam je poslao InfoJOB 26og oktobra!

 * * * 

Poštovani i dragi INFO JOB,

„Očekujete sa nestrpljenjem komentare članova!“

 

A kamo potpis? Opet se neko krije iza INFO JOB – a mi bismo veoma voleli da znamo ko je u redakciji, ko je urednik?

Kad već pominjete moje ime – voleo bih da znam zašto? Da li zato što sam se oglasio i kazao istinu – istinu koja boli, pa JOB nije hteo da je objavi? Ljudi su je ipak pročitali preko alternativne mreže. Sada, kad postoji INFO JOB, možda nema potrebe za alternativnom mrežom. Pretpostavljam da će urednik da se potpiše – i objavi moj dopis, koji kao i uvek potpišem, jer stojim iza onoga sto kažem.

Kako može INFO JOB da napada prijatelje iz drugih opština? Šta pisac tih redova zna o tome šta radi pančevačka opština za restituciju? Kojim pravom proziva Davida Montijasa? Da bi skrenuo diskusiju sa problema koje uprava JOB skriva od članstva?

Svaka čast timu za restituciju, to će biti osnova za opstanak budućim generacijama – ako ne napuste našu zajednicu asimilacijom ili se odreknu...

Prvi put da smo pročitali šta neki primaju u našoj firmi (a mi smo njeni vlasnici). Malo mi je previše para otišlo Nadzornom odboru – oko 23.000 dinara svakom članu za svaki njihov sastanak? Možda su to komercijalni uslovi rada u Srbiji?

To je ono što meni smeta, a i do sada mi je smetalo – nema transparentnosti, ništa nas ne obaveštava JOB – pa sada će valjda INFO JOB da počne da nas zasipa informacijama?

Ali, ja bih zaista voleo da se pisac svakog priloga iz INFO JOB potpiše – pogotovu ako za svoje pisanje dobija honorar od naših para!

 

Pozdrav,

dr Raka Levi

predsednik JOB 2005-2008 (volonterski)