PROGRAM "BEJAHAD 2002."

HVAR, 21. 09. - 29.09. 2002.

Subota, 21.09.

 

· SVEČANA VEČERA

· OTVARANJE MANIFESTACIJE - BEJAHAD 2001; FILM - KOKTEL

Nedjelja, 22.09.

PROJEKTI S NATJEČAJA

· Dopodne

· Popodne

· Uvečer

· 3 PROJEKTA

· 3 PROJEKTA

· PLESNO VEČER – FORUM GRUPA , ZADAR

Ponedjeljak, 23.09.

PROJEKTI S NATJEČAJA

· Dopodne

· Popodne

· Uvečer

· 3 PROJEKTA

· 3 PROJEKTA

· TIMNA BRAUER BAND - BEČ

Utorak, 24.09.

DAN IZRAELA

· Dopodne

· Popodne

· Uvečer

· DAN IZRAELA

· DAN IZRAELA

· TIMNA BRAUER BAND - BEČ

Srijeda, 25.09.

· Dopodne

· Popodne

· Uvečer

· ŽIDOV KAO DRUGI, sociološki aspeket; work shop, prof.dr. Žarko Puhovski

· ŽIDOV KAO DRUGI, psihološki aspekt; work shop, dr. Đ. Papo-Brkljačić

· KAMHI BAND - PARIZ

Četvrtak,26.09.

ŽIDOVSKI BERLIN

· Dopodne

· Popodne

· Uvečer

· ŽIDOVSKI BERLIN

· ŽIDOVSKI BERLIN

· KAZALIŠNA PREDSTAVA

Petak, 27.09.

IZLET

· Dopodne

· Popodne

· Uvečer

· CJELODNEVNI IZLET NA PAKLENE OTOKE

 

· OBITELJSKI ŠABAT

Subota, 28.09.

PROGRAM TRI RABINA

· Dopodne

· Popodne

· Uvečer

· PROGRAM TRI RABINA

 

· PLESNO VEČER – FORUM GRUPA, ZADAR

Nedjelja, 29.09.

· Dopodne

· OKRUGLI STOL – BEJAHAD 2003 – GDJE, KADA, KAKO?

RASTANAK

 

   Poziv na susret na Hvaru

Dragi prijatelji,   

Polako ali sigurno, pripreme za Bejahad 2oo2 se ubrzavaju i ocekujemo jos jedan uspjesan susret 200-tinjak gostiju iz cijelog svijeta.   Kao novost, odlucili smo registrirati medjunarodnu zidovsku kulturnu scenu Bejahad kao udruzenje i proces registracije je u toku. Novost je takodjer, da ce se ovogodisnji susret odrzati u Hvaru od 21.9. - 29.9.2oo2 godine. 

Zahvalni smo mjestanima Supetra na vanrednom gostoprimstvu, ali kapaciteti Supetra nazalost ove godine ne mogu odgovoriti ovogodisnjem vrlo zahtijevnom programu. Supetra cemo se sjecati sa sigurnoscu jos dugi niz godina. Prilikom nedavnog boravka u Hvaru i razgovora sa rukovodiocima "Suncanog Hvara", dogovorili smo se o pojedinostima ovogodisnjeg susreta i Bejahad ce se odrzati u prostoru hotela "Amfora". 

Ovogodisnji susret obiluje brojnim koncertima, izlozbama, filmovima, predavanjima, work-shopovima, kazalisnom predstavom, izletom itd itd. Izlet je predvidjen na prelijepe Paklene otoke. Novost susreta je i Dan Izraela, koji bi trebao postati sastavni dio nase manifestacije. Gost opcina je Zidovska opcina Berlin, izuzetno dobro organizirana i snazna zidovska opcina.   Udruzenje otvara svoj ured 15.3.o2 u zgradi Zidovske opcine Zagreb, Palmoticeva 16 i za sve informacije se mozete obratiti g-dji Lei Bauman. (osim naseg jezika, govori tecno engleski i ivrit ) Cijena kompletnog aranzmana iznosi 210 Eura ( 7 1/2 kompl. pansiona ) Prevoz do Hvara nije ukljucen !  Prijave i rezervacije od 15.3.02 godine. Primaju se prijave iskljucivo za kompl. aranzman. Cijena aranzmana se moze uplatiti u 4 mjesecne rate !   Ucesnici iz Jugoslavije, Bosne i Hercegovine i Izraela trebaju da se jave u Savez Jevrejskih opstina Jugoslavije - g-dinu Miroslavu Grinvaldu, tj. Jevrejskoj opstini Sarajevo - g-dinu Jakovu Finciju i u Izraelu u sekretarijat Hitahdut Olei ex Jugoslavija. Uz prijavu se mora uplatiti inicijalnih 5o Eura, koji se u slucaju nedolaska gosta u kompletnom iznosu vraca !!!  Svi ostali zainteresirani se trebaju javiti g-dji Lei Bauman na tel.: + 385 1 49 22 692 ili 3  /  fax:+ 385 1 49 22 694   

Shalom ! 
Vladimir Salamon   

P.S.  Natjecaj za kratku pricu sa zidovskom temom, kao i natjecaj za projekat ce biti uskoro raspisan i o tome cete biti pravovremeno informirani.

 

Pogledaj izvestaj sa susreta